18
juliol
2016


Comparteix a les xarxes

  • • La plataforma de distribució incorporarà una línia de postproducció per a l’actualització del software de les consoles
  • • Catalunya acull el 80% de les empreses japoneses instal·lades a l’Estat espanyol

L’empresa EGD Logistics ha llogat una plataforma logística de 13.600 metres quadrats al complex logístic Vila-Rodona Park, a l’Alt Camp, Tarragona, per a la distribució en exclusiva dels productes de la companyia japonesa Nintendo, que amplia així la seva presència a Catalunya. La nova plataforma donarà feina a entre 50 i 100 persones en funció de la càrrega de treball.

Apart de les tasques de càrrega, descàrrega i emmagatzematge associades a la dinàmica d’una plataforma de distribució, aquestes noves instal·lacions incorporaran una línia de postproducció destinada a l’actualització del software de les consoles Wii i 3DS que Nintendo portarà fins a Europa per via marítima des dels seus centres de producció asiàtics a través del Port de Barcelona.

L’objectiu de la línia de postproducció de software de la companyia japonesa al Vila-Rodona Park és que, tenint en compte que els productes queden emmagatzemats durant el temps del transport marítim i a la pròpia plataforma logística, la versió que arribi finalment a les botigues d’Europa estigui sempre actualitzada.

La ubicació estratègica del polígon, al costat de l’autopista AP-2 i amb molt bones connexions amb els ports de Tarragona i Barcelona han estat claus per ubicar-hi la nova plataforma logística de Nintendo. En aquest sentit, cal destacar que Catalunya acull el 80% de les empreses japoneses instal·lades a l’Estat espanyol, i és una de les regions d’Europa amb una concentració més alta d’empreses industrials del Japó.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades