Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Barcelona

Barcelona Centre

Amb la finalitat de desenvolupar una economia més resistent en el centre de Barcelona, basada en la reducció de la dependència d'un sol sector econòmic, l'estratègia establerta consisteix a diversificar l'economia mitjançant la creació de hubs per a diferents sectors econòmics en edificis que actualment estan buits o infrautilitzats. Aquesta ambiciosa estratègia inclou experiències pilot públiques que poden desencadenar altres aportacions del sector privat o encendre col·laboracions publicoprivades en més de 350.000 m² en diferents edificis situats en el centre de Barcelona.

Hi ha tres eixos principals de transformació: La Rambla, l'Eix Cultural; Via Laietana, l'Eix de la Innovació; i l'eix de la ciència i la tecnologia, que va des del Parc de la Ciutadella fins al Port Olímpic. El primer d'aquests projectes es desenvoluparà en l'edifici de Correus, situat al principi de la Via Laietana. L'objectiu de la proposta és transformar un edifici històric i emblemàtic en un hub de startups i empreses vinculades al sector digital, i en un referent en formació i requalificació del talent digital. Aquesta iniciativa crearà un llegat d'activitat econòmica intensiva en coneixement i uns 1.500 nous llocs de treball amb valor afegit a Ciutat Vella, vinculats a la nova economia sostenible i digital.

Oportunitats d'inversió

350.000 m² Àrea total

Centres d’innovació i creativitat   Espais per a pimes i startups   Oficines i seus corporatives   Universitats i centres de recerca  

Barcelona Centre

Barcelona

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari