Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Barcelona

Nou centre urbà Barcelona Sagrera

Nou centre urbà Barcelona Sagrera

Prop de la nova estació central que s'està construint, la Sagrera de Barcelona ​​dotarà d'una nova zona de creixement urbà sostenible amb una gran oferta d'habitatges nous i un nou centre d'activitat econòmica i comercial. La Sagrera es convertirà en una nova zona cèntrica de Barcelona, ​​a només 5 minuts de la plaça de les Glòries i a 10 minuts de la plaça de Catalunya.

Amb aquesta nova Estació Central es pretén concentrar 78,500 m² de coberta per hotels i 370.000 m² per a noves oficines i activitat comercial al seu voltant per aprofitar l'òptima accessibilitat que ofereix la infraestructura (alta velocitat, ferrocarril de proximitat, metro, autobusos interurbans i accés subterrani a les autopistes).

La gran plataforma que cobrirà les infraestructures ferroviàries i de transport públic i privat permetrà la creació d'un gran parc de gairebé 4 km de llarg que es convertirà en el nou parc urbà més gran de Barcelona. Es transformarà un nou territori urbà de més de 160 hectàrees. L'estació de la Sagrera serà el centre d'una nova ciutat dins la ciutat, amb 25.000 nous veïns i espai per a 30.000 nous llocs de treball.

Galeria d'imatges

BarcelonaCatalonia Openforbusiness Sagrera_03
BarcelonaCatalonia Openforbusiness Sagrera_02
BarcelonaCatalonia Openforbusiness Sagrera_01

Oportunitats d'inversió

160 ha Àrea total
115,500 m² Comercial, terciari i hoteler

Entorn residencial   Terreny per a activitats econòmiques, terciaries i hoteleres  

Nou centre urbà Barcelona Sagrera

Barcelona

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari