Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Barcelona

22@BARCELONA

22@BARCELONA · Barcelona

En els últims 20 anys, Barcelona ha creat un entorn divers, equilibrat i sostenible en l'àrea 22@Barcelona, un districte que compta amb innovacions tant urbanístiques i tecnològiques com socials i econòmiques, fent ús d'infraestructures tecnològiques pioneres. És un espai on conviuen empreses altament innovadores, centres de recerca i universitats amb habitatges, serveis públics i espais verds. 22@Barcelona ofereix un espai per a empreses, universitats, emprenedors i centres de recerca centrats en les tecnologies de la informació, les indústries creatives, l'ecologia i l'urbanisme al mateix temps que recupera importants elements del patrimoni industrial de la zona. Amb unes 115.000 persones treballant en l'àrea, aquesta alberga 11.000 empreses (500 més cada any en els últims 4 anys), de les quals el 30% es dediquen a activitats tecnològiques o de recerca intensives.

Oportunitats d'inversió

200 ha Àrea total
8.800 Empreses

Centres d’innovació i creativitat   Espais per a pimes i startups   Habitatge   Instal·lacions i Serveis   Oficines i seus corporatives   Universitats i centres de recerca  

22@BARCELONA

Barcelona

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari