Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Barcelona

22@BARCELONA

22@BARCELONA · Barcelona

Durant els darrers 15 anys, Barcelona ha creat un entorn divers, equilibrat i sostenible a l’àrea 22 @ Barcelona, ​​un districte que presumeix d’innovacions en planificació i tecnologia de la ciutat, així com en termes de societat i economia, fent ús de pioneres tecnologies d’infraestructures. És un espai on existeixen empreses, centres de recerca i universitats altament innovadores al costat d’habitatges, serveis públics i espais verds. 22 @ Barcelona ofereix espai per a empreses, universitats, emprenedors i centres de recerca centrats en tecnologia informàtica, ecologia i planificació de la ciutat, alhora que restitueix elements importants del patrimoni industrial de la zona. Amb unes 93.000 persones que treballen a la zona, hi ha 8.800 empreses (500 més cada any durant els darrers 4 anys), el 30% de les quals es dediquen a activitats tecnològiques o de recerca intensiva.

Oportunitats d'inversió

200 ha Àrea total
8.800 Empreses

Centres d’innovació i creativitat   Espais per a pimes i startups   Habitatge   Instal·lacions i Serveis   Oficines i seus corporatives   Universitats i centres de recerca  

22@BARCELONA

Barcelona

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte

    Validación ok

    Validación ko


    Dades de la empresa    Comentari