Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Barcelona

22@BARCELONA

22@BARCELONA · Barcelona

En els últims 20 anys, Barcelona ha creat un entorn divers, equilibrat i sostenible en l'àrea 22@Barcelona, un districte que compta amb innovacions tant urbanístiques i tecnològiques com socials i econòmiques, fent ús d'infraestructures tecnològiques pioneres. És un espai on conviuen empreses altament innovadores, centres de recerca i universitats amb habitatges, serveis públics i espais verds. 22@Barcelona ofereix un espai per a empreses, universitats, emprenedors i centres de recerca centrats en les tecnologies de la informació, les indústries creatives, l'ecologia i l'urbanisme, al mateix temps que recupera importants elements del patrimoni industrial de la zona. Amb unes 115.000 persones treballant en l'àrea, aquesta alberga 11.000 empreses (500 més cada any en els últims 4 anys), de les quals el 30% es dediquen a activitats tecnològiques o de recerca intensives.

Oportunitats d'inversió

200 ha Àrea total
8.800 Empreses

Centres d’innovació i creativitat   Espais per a pimes i startups   Habitatge   Instal·lacions i Serveis   Oficines i seus corporatives   Universitats i centres de recerca  

22@BARCELONA

Barcelona

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari