Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Barcelona

Marina del Prat Vermell

Marina del Prat Vermell

Amb un potencial de 30.000 habitants, quan estigui completament desenvolupat, ocuparà gairebé 80 hectàrees de terreny (equivalent a 40 blocs). L’accessibilitat està garantida a través de la nova línia de metro 9 i del passeig de la Zona Franca, a més de la construcció d’un gran parc central d’unes 2 hectàrees com a centre integrador d’espais públics. Suposarà la creació de 1.184.657 metres de sostre, amb un potencial de 10.800 habitatges, el 48% dels quals estarà protegit a diferents nivells i el 52% gratuït. Una quarta part del sector es dedicarà a l’activitat econòmica.

Els treballs es van iniciar en diversos sectors de la zona per tal de dotar-lo d’una nova xarxa viària i generar els primers lots per construir habitatges protegits (els primers 100 habitatges ja s’han acabat).

The work began in several sectors of the area, in order to provide it with a new road network and generate the first lots to build protected housing (the first 100 homes have already been finished).

Oportunitats d'inversió

160 ha Àrea total
500,000 m² Comercial, terciari i hoteler

Edificis d’oficines   Entorn residencial   Terreny per a activitats econòmiques  

Marina del Prat Vermell

Barcelona

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte

    Validación ok

    Validación ko


    Dades de la empresa    Comentari