18
juliol
2016


Comparteix a les xarxes

  • • La plataforma de distribució incorporarà una línia de postproducció per a l’actualització del software de les consoles
  • • Catalunya acull el 80% de les empreses japoneses instal·lades a l’Estat espanyol

L’empresa EGD Logistics ha llogat una plataforma logística de 13.600 metres quadrats al complex logístic Vila-Rodona Park, a l’Alt Camp, Tarragona, per a la distribució en exclusiva dels productes de la companyia japonesa Nintendo, que amplia així la seva presència a Catalunya. La nova plataforma donarà feina a entre 50 i 100 persones en funció de la càrrega de treball.

Apart de les tasques de càrrega, descàrrega i emmagatzematge associades a la dinàmica d’una plataforma de distribució, aquestes noves instal·lacions incorporaran una línia de postproducció destinada a l’actualització del software de les consoles Wii i 3DS que Nintendo portarà fins a Europa per via marítima des dels seus centres de producció asiàtics a través del Port de Barcelona.

L’objectiu de la línia de postproducció de software de la companyia japonesa al Vila-Rodona Park és que, tenint en compte que els productes queden emmagatzemats durant el temps del transport marítim i a la pròpia plataforma logística, la versió que arribi finalment a les botigues d’Europa estigui sempre actualitzada.

La ubicació estratègica del polígon, al costat de l’autopista AP-2 i amb molt bones connexions amb els ports de Tarragona i Barcelona han estat claus per ubicar-hi la nova plataforma logística de Nintendo. En aquest sentit, cal destacar que Catalunya acull el 80% de les empreses japoneses instal·lades a l’Estat espanyol, i és una de les regions d’Europa amb una concentració més alta d’empreses industrials del Japó.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats