22
abril
2024


Comparteix a les xarxes

Savills dirigirà la transformació del WTC Barcelona, un important centre de negocis al port de la ciutat. La seva tasca abastarà la gestió patrimonial i tècnica, a més d’oferir assessorament en màrqueting, amb l’objectiu de millorar els espais per a les empreses que operen allà.

El complex WTC Barcelona, que inclou oficines, un hotel de luxe, àrees comercials i de restauració, així com instal·lacions per a esdeveniments i aparcament, acull empreses multinacionals com el Port de Barcelona i Accord Healthcare.

Anna Gener, CEO de Savills Barcelona, destaca la importància d’aquesta renovació per revitalitzar la vida al port, ressaltant el paper crucial de la ciutat en l’Economia Blava.

D’altra banda, Elian Barcelona, part de Viserion, ha adquirit una planta al Port de Barcelona, marcant l’inici d’una nova fase d’expansió en la seva cadena de subministrament.

A més, Euroindoor ha venut una instal·lació de pàdel cobert a Alcorcón, mentre que la firma francesa Alderan Société de Gestion Immobilière ha invertit en projectes industrials i logístics singulars.

Finalment, la gestora alemanya DWS ha adquirit tres plantes fotovoltaiques a Badajoz, amb una capacitat total de 147 MW, per abastar energia a 91.800 llars a l’any.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades