30
agost
2022


Comparteix a les xarxes

La companyia Sareb ha llençat al mercat una oferta de solars ubicats tots a Espanya. Es tracta d’uns 543 terrenys en els quals els compradors podran edificar allà el seu nou habitatge.

Gran part d’aquests terrenys es troben al territori català, tots ells repartits entre les províncies de Barcelona (117 parcel·les), Tarragona (75) i Lleida (68).
Depenent de la zona d’Espanya que sigui, el preu pot variar. La diferència és significativa entre el sud de la Península i les Illes Balears. Els preus entre aquests dos territoris pot variar de diversos milers d’euros.

A la pàgina web de l’entitat es poden trobar tots els sòls disponibles, depenent de la zona i el valor econòmic que estiguin buscant els potencials clients. Navegant per la web podran accedir a informació de valor com la superfície del solar, fotos i plans d’aquest.
Sareb treballa amb diferents immobiliàries per la comercialització dels seus actius. Podran contactar a la web amb qualsevol d’elles per tal d’obtenir informació, acosta de l’oferta.

A més a més, Sareb reforça la seva comercialització sota l’eslògan de “Tenemos la parcela perfecta para tu chalet”, proporcionant així informació sobre els diferents terrenys que tenen, cadascun amb característiques diferents.

Sareb és coneguda pel gran poder de compravenda d’actius problemàtics de les entitats financeres. Des del 2013 tenen com a objectius anar reduint aquesta cartera d’immobles.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades