Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Pla Delta / Llobregat

PLA DELTA – LLOBREGAT

Situat al sud-oest de Barcelona, ​​entre dues grans infraestructures: el Port de Barcelona i l’aeroport de Barcelona-El Prat, i amb la Zona Franca, el Delta del Llobregat és un motor important per a l’economia de l’àrea metropolitana. El primer pla Delta es va realitzar a la dècada de 1990 i va suposar el desviament del curs del riu Llobregat amb l’objectiu d’ampliar el port industrial, entre d’altres iniciatives. El Pla Delta té la intenció de transformar aquesta zona revifant zones d’activitat econòmica i millorant infraestructures, com Mercabarna, creant una nova estació intermodal, una plataforma de construcció per a pimes i economia social i corredors verds que condueixen al riu des de la zona urbana.

Oportunitats d'inversió

702 ha Àrea total

Espais per a pimes i startups   Fàbriques i nova producció industrial   Habitatge   Oficines   Parcs tecnològics   Subministrament i centres logístics  

Pla Delta / Llobregat

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari