Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Esplugues de Llobregat – Porta Barcelona

Esplugues de Llobregat – Finestrelles Nord

Porta Barcelona es troba al costat nord de la ciutat, una ubicació estratègica entre una de les principals portes de Barcelona i el parc metropolità de Collserola. Es dedica principalment a projectes d’inversió d’oficines, juntament amb activitats addicionals (hoteleria, venda al detall i serveis de lleure). El projecte pretén desenvolupar un nou parc empresarial, amb les últimes instal·lacions, tant pel que fa a infraestructures comercials com a serveis comercials. Aquesta zona ofereix un fàcil accés a la ciutat de Barcelona i es troba molt a prop del centre comercial Finestrelles i de les zones urbanes recents desenvolupades de la ciutat.

Esplugues de Llobregat està ben comunicat amb les principals infraestructures, amb una durada de 10 minuts a l’aeroport, 20 minuts al port, 20 minuts al centre de la ciutat i 10 minuts a la Fira de Barcelona.

Oportunitats d'inversió

90.000 m² Superfície de planta terciària
3,500 m² Àrea de planta de l'hotel

Terreny per a activitats de negocis i hotelers   Terreny per a activitats econòmiques   Terrenys per a la venda al detall  

Esplugues de Llobregat – Porta Barcelona

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari