Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Esplugues de Llobregat – Finestrelles Nord

Esplugues de Llobregat – Finestrelles Nord

Finestrelles Nord es troba al costat nord de la ciutat, una ubicació estratègica entre una de les principals portes de Barcelona i el parc metropolità de Collserola. Es dedica principalment a projectes d’inversió d’oficines, juntament amb activitats addicionals (hoteleria, venda al detall i serveis de lleure). El projecte pretén desenvolupar un nou parc empresarial, amb les últimes instal·lacions, tant pel que fa a infraestructures comercials com a serveis comercials. Aquesta zona ofereix un fàcil accés a la ciutat de Barcelona i es troba molt a prop del centre comercial Finestrelles i de les zones urbanes recents desenvolupades de la ciutat.

Esplugues de Llobregat està ben comunicat amb les principals infraestructures, amb una durada de 10 “a l’aeroport, 20” al port, 20 “al centre de la ciutat i 10” a la Fira de Barcelona.

Oportunitats d'inversió

90.000 m² Superfície de planta terciària
3,500 m² Àrea de planta de l'hotel

Terreny per a activitats de negocis i hotelers   Terreny per a activitats econòmiques   Terrenys per a la venda al detall  

Esplugues de Llobregat – Finestrelles Nord

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte

    Validación ok

    Validación ko


    Dades de la empresa    Comentari