Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Hospitalet de Llobregat – Biopol – Granvia

BarcelonaCatalonia Openforbusiness PDUGranvia_01

Aquest pla forma part de la transformació estratègica metropolitana de l'accés a Barcelona des de l'aeroport. La primera etapa de transformació (Granvia i Plaça Europa) s'ha convertit en un element essencial de centralitat econòmica per a l'àrea metropolitana de Barcelona. Actualment, el 40% dels 75.527 llocs de treball de la ciutat es troben en aquest nou districte econòmic. Això ha consolidat l'Hospitalet com la segona economia local de Catalunya.

El Pla Biopol-Granvia és l'etapa de transformació final, que permetrà que el districte econòmic de la ciutat s'estengui fins al riu Llobregat, connectant amb el cúmul biomèdic Bellvitge (més de 50 grups de recerca biomèdica i 1.000 investigadors).

Els 556.418 m² de superfície de teulada per a la nova activitat econòmica (10% minorista i 13% hotel), amb el potencial de crear 48.000 nous llocs de treball, faran d'aquest un dels districtes més dinàmics de l'àrea central de Barcelona.

Galeria d'imatges

BarcelonaCatalonia Openforbusiness PDUGranvia_02
BarcelonaCatalonia Openforbusiness PDUGranvia_01

Oportunitats d'inversió

113.000 m² Terra per activitat econòmica
556.418 m² Àrea del pis

Activitat econòmica (terciari i sanitat)   Terreny per a activitats econòmiques, terciaries i hoteleres   Unitats de negoci  

Hospitalet de Llobregat – Biopol – Granvia

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari