Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Hospitalet de Llobregat – PDU Granvia – Llobregat

BarcelonaCatalonia Openforbusiness PDUGranvia_01

Aquest pla forma part de la transformació estratègica metropolitana de l'accés a Barcelona des de l'Aeroport. La primera etapa de transformació -Granvia i plaça Europa- s'ha convertit en un element essencial de centralitat econòmica de l'àrea metropolitana de Barcelona. Actualment, el 40% dels 75.527 llocs de treball de la ciutat es troben en aquest nou districte econòmic. Això ha consolidat l’Hospitalet com la segona economia local de Catalunya.
El Pla Granvia-Llobregat és l'etapa final de transformació, que permetrà estendre el districte econòmic de la ciutat fins al riu Llobregat, enllaçant al seu pas el clúster biomèdic de Bellvitge —més de 50 grups de recerca biomèdica i 1.000 investigadors—. Els 632.058 m2 de coberta per a nova activitat econòmica (30% comercial i 13% hotelera), amb potencial per crear 20.000 nous llocs de treball, faran d'aquest un dels districtes més dinàmics de la zona central de Barcelona.

Galeria d'imatges

BarcelonaCatalonia Openforbusiness PDUGranvia_02
BarcelonaCatalonia Openforbusiness PDUGranvia_01

Oportunitats d'inversió

632,000 m² De sostre
20,000 Nous llocs de treball potencials

Activitat econòmica (terciari i sanitat)   Terreny per a activitats econòmiques, comercials i d’hotels   Unitats de negoci  

Hospitalet de Llobregat – PDU Granvia – Llobregat

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte

    Validación ok

    Validación ko


    Dades de la empresa    Comentari