Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Gavà – Els Joncs

Els Joncs es troba al municipi de Gavà i té una superfície total de 80 hectàrees. El sector disposa de tot tipus de sòl (urbà, no urbanitzable i urbanitzat però no delimitat) i es troba a prop del punt d’accés a la ciutat, a la intersecció de l’autovia C-234 Gavà – Begues i l’autopista C-32. És una àmplia zona entre la línia de ferrocarril de Barcelona a Tortosa, que forma el límit nord-oest, creant un límit visual i físic clar, i l’autovia B-210, que forma el límit sud-est.

Actualment, la principal activitat en aquesta zona és el cultiu de terres amb hivernacles destinats a aquesta finalitat i algunes edificacions. L’objectiu principal d’aquesta nova àrea és ampliar la superfície que s’utilitza actualment per a l’activitat econòmica, com ara el parc industrial Camí Ral i Parets / Barnasud. És per aquest motiu que el pla urbanístic del sector, orientat a l’activitat econòmica, només especifica una classificació, predominant els usos industrials, la logística, l’activitat terciària i les oficines.

A 20 km de la ciutat de Barcelona. Prop de l’aeroport del Prat. Situat entre l’autopista AP-7 i l’autovia A-2. Molt a prop de l’estació de ferrocarril. Respecte per un entorn natural privilegiat. Una ubicació estratègica amb molt bones connexions de transport.

Oportunitats d'inversió

80 ha Àrea total

Edificis d’oficines   Terreny per a activitats econòmiques   Terrenys per a activitats industrials  

Gavà – Els Joncs

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari