Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Llobregat

Sant Boi de Llobregat – Can Gavarrot

Can Gavarrot es troba al municipi de Sant Boi de Llobregat, a l’extrem occidental de la ciutat, i té una superfície de 32 hectàrees per a projectes d’instal·lacions industrials, terciàries i esportives. Es troba en el punt en què conflueixen els sòls residencials i industrials i és un seguiment natural al bosc, un factor que afegeix valor ambiental a la parcel·la. Per la seva ubicació, actua com a frontissa entre el barri de Camps Blancs, la zona industrial de Fonollar Nord, Salas i Abat Oliba, a més de proporcionar accés des de la ciutat a les muntanyes Garraf-Ordal. Els objectius de desenvolupament consisteixen en planificar aquesta secció de la façana de la ciutat i promoure una barreja d’usos que complementin i interaccionin tant amb sòls residencials com industrials, inclosos usos industrials, terciaris, d’oficines i residencials. En concret, actualment es troba en aquesta zona una infraestructura esportiva singular i hi ha parcel·les disponibles per a aquest ús.

Oportunitats d'inversió

32 ha Àrea total

Edificis d’oficines   Instal·lacions esportives   Terreny per a activitats econòmiques   Terrenys per a activitats industrials   Usos residencials  

Sant Boi de Llobregat – Can Gavarrot

Eix Llobregat

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari