27
maig
2015


Comparteix a les xarxes

  • Amb aquesta operació, el PLZF assoleix una ocupació del 88%. 
  • Molenbergnatie és líder mundial en la gestió i subministrament de cafè i cacau

Molenbergnatie, companyia multinacional belga dedicada a la gestió de la cadena de subministrament per al cafè i el cacau, ha llogat prop de 20.000 m2 al Parc Logístic de la Zona Franca (PLZF) de Barcelona. Amb aquesta operació, el parc logístic -promogut per Saba i el Consorci de la Zona Franca– assoleix una ocupació del 88%. Aquesta dada confirma que aquesta infraestructura logística és una de les més rellevants i més competitives de Catalunya.

La companyia ja tenia presència a la capital catalana a través de les seves instal·lacions de 3.700 m2 a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), aposta ara pel Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona.

Les noves instal·lacions de l’empresa comprenen dues naus amb una superfície de 13.375 m2 i 6.124 m2, respectivament. Així mateix, Molenbergnatie disposa d’una nau de 26.000 m2 al Polígon de la Zona Franca, complex gestionat pel Consorci de la Zona Franca.

Fundada al 1847, Molenbergnatie té la seva seu central a Amberes, Bèlgica, i a l’Estat espanyol compta amb sucursals a Barcelona, Bilbao, València i Santander. Amb una important presència al Sud-est asiàtic, ha esdevingut un dels líders mundials en la gestió de tota la cadena de subministrament de cafè, cacau, te i fruits secs.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades