31
març
2016


Comparteix a les xarxes

  • • La companyia coreana portarà a Europa la seva tecnologia en Internet d’alta velocitat
  • • La decisió referma el posicionament de Catalunya com a centre de referència a Europa en l’àmbit de les TIC

La companyia de telecomunicacions més gran de Corea del Sud, Korea Telecom (KT) Corporation, ha escollit Barcelona com a seu europea i porta d’entrada a Europa per iniciar la comercialització dels seus dispositius tecnològics. L’anunci es va fer per part del Govern català –amb qui la multinacional ha signat un conveni- en el decurs de la celebració del darrer Mobile World Congress.

KT Corporation, un gegant global de les telecomunicacions, té la intenció de portar la seva tecnologia en Internet d’alta velocitat a Europa i també vol invertir en sectors com el de les energies renovables, apart de les telecomunicacions. El sistema, anomenat GiGa Wire i que actualment només s’utilitza al país asiàtic, aprofita la línia de coure existent en un edifici per garantir un servei d’Internet de banda ultra-ample.

La Generalitat de Catalunya, a través de l’àrea de captació d’inversions estrangeres Catalonia Trade & Investment, ha signat un memoràndum d’entesa amb l’empresa sud-coreana per donar-li suport en la seva estratègia empresarial d’implantació a Europa, una oportunitat de creació d’ocupació i de negoci tant de Corea cap a Catalunya com a la inversa, amb l’arribada de productes tecnològics catalans al mercat asiàtic.

La decisió de KT Corporation referma el posicionament de Catalunya com a centre de referència a Europa en l’àmbit de les TIC i posa de manifest l’efecte tractor del Mobile World Congress per a l’economia catalana. Amb més de 23.000 treballadors, KT Corporation és l’empresa de telecomunicacions més important de Corea del Sud.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades