31
març
2016


Comparteix a les xarxes

  • • La companyia coreana portarà a Europa la seva tecnologia en Internet d’alta velocitat
  • • La decisió referma el posicionament de Catalunya com a centre de referència a Europa en l’àmbit de les TIC

La companyia de telecomunicacions més gran de Corea del Sud, Korea Telecom (KT) Corporation, ha escollit Barcelona com a seu europea i porta d’entrada a Europa per iniciar la comercialització dels seus dispositius tecnològics. L’anunci es va fer per part del Govern català –amb qui la multinacional ha signat un conveni- en el decurs de la celebració del darrer Mobile World Congress.

KT Corporation, un gegant global de les telecomunicacions, té la intenció de portar la seva tecnologia en Internet d’alta velocitat a Europa i també vol invertir en sectors com el de les energies renovables, apart de les telecomunicacions. El sistema, anomenat GiGa Wire i que actualment només s’utilitza al país asiàtic, aprofita la línia de coure existent en un edifici per garantir un servei d’Internet de banda ultra-ample.

La Generalitat de Catalunya, a través de l’àrea de captació d’inversions estrangeres Catalonia Trade & Investment, ha signat un memoràndum d’entesa amb l’empresa sud-coreana per donar-li suport en la seva estratègia empresarial d’implantació a Europa, una oportunitat de creació d’ocupació i de negoci tant de Corea cap a Catalunya com a la inversa, amb l’arribada de productes tecnològics catalans al mercat asiàtic.

La decisió de KT Corporation referma el posicionament de Catalunya com a centre de referència a Europa en l’àmbit de les TIC i posa de manifest l’efecte tractor del Mobile World Congress per a l’economia catalana. Amb més de 23.000 treballadors, KT Corporation és l’empresa de telecomunicacions més important de Corea del Sud.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats