27
setembre
2022


Comparteix a les xarxes

Violant Cervera, la consellera de Drets Socials ha explicat que “el nou programa de barris permetrà rehabilitar 7.944 habitatges en 100 barris o àrees de la mà dels ajuntaments de les zones respectives”.

El programa, finançat pel fons de Next Generation, a més de rehabilitar aquesta gran quantitat d’habitatges, durà a terme obres per a millorar l’accessibilitat, com per exemple la instal·lació d’ascensors.

També es faran actuacions d’urbanització o millora de l’entorn, com per exemple noves infraestructures de sanejament i millora de zones verdes. S’han sumat a la iniciativa un total de 31 ajuntaments, proposant unes subvencions complementàries per la rehabilitació, que suposen 8,85 milions.

Cervera ha destacat que “aquestes obres repercutiran en una millora de la qualitat de vida de moltes persones, a més de contribuir a tenir una societat més inclusiva i cohesionada”. A més ha comentat que “ es preveu que hi hagi subvencions de fins al 100% en els casos de famílies vulnerables”.

En el cas de la capital de l’Anoia, Igualada, rebrà una subvenció per valor de 6,8 milions d’euros que serviran per a actuar en cinc barris de la ciutat i 355 habitatges, segons ha comentat la consellera, juntament amb Marc Castells, alcalde d’Igualada.

Es preveu que en uns mesos la Agència de l’habitatge de Catalunya iniciarà la segona fase del programa.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades