23
desembre
2021


Comparteix a les xarxes

Bitpanda, una fintech austríaca especialitzada en la negociació de Bitcoin, se suma al grup de multinacionals com PepsiCo o Microsoft, que inaugurarà una seu tecnològica a Barcelona per a especialitzar-se en producte i experiència del client.

La companyia preveu invertir 10 milions d’euros en l’obertura del centre. La major part de la inversió es destinarà a la contractació de talent tecnològic, especialment enginyers, dissenyadors i desenvolupadors de producte, amb l’objectiu de completar un equip de 100 treballadors en 2022.

Segons el director de producte de la companyia, Enzersdorfer-Konrad, ha triat a Barcelona pel seu potent ecosistema tecnològic de start-ups, talent i universitats, a més d’una gran qualitat de vida a la ciutat, que serà un component clau per a l’atracció de professionals de tot el món.

Des del seu naixement en 2014, Bitpanda està valorada en més de 4.000 milions de dòlars i compta amb més de 600 treballadors a tot el món, la qual cosa ha aconseguit ser considerada una empresa unicorn.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades