24
novembre
2021


Comparteix a les xarxes

Aquest hub situat a Cornellà de Llobregat incorporarà 400 persones que s’encarregaran de la creació i desenvolupament dels principals programes de digitalització.

PepsiCo ha anunciat aquest últim trimestre la creació d’un hub mundial a Cornellà de Llobregat, previst per a estar en complet funcionament el 2024. El llançament d’aquest centre tecnològic generarà al voltant de 400 llocs de treball a la capital catalana i un gran impuls per a la innovació.

Athina Kanioura, EVP, Chief Strategy & Transformation Officer PepsiCo Global, destaca que “El hub digital permetrà a Pepsico impulsar la seva agenda de digitalització, capturar noves oportunitats, introduir canvis en la manera de treballar i afrontar els reptes comuns de les organitzacions com la reducció dels costos operatius, la millora dels terminis de comercialització, l’acceleració de la innovació, el desenvolupament de l’experiència del client i l’augment de l’eficiència de l’organització”.

La creació d’aquest hub en l’àrea metropolitana de Barcelona, resulta un gran atractiu per al talent internacional, ja que s’ha començat el procés de reclutament i s’han incorporat més de 45 persones, de 15 nacionalitats diferents, amb perfils com Data Scientist, Machine Learning Engineers, Data Engineers, Service Designers i Product Managers.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades