24
novembre
2021


Comparteix a les xarxes

Aquest hub situat a Cornellà de Llobregat incorporarà 400 persones que s’encarregaran de la creació i desenvolupament dels principals programes de digitalització.

PepsiCo ha anunciat aquest últim trimestre la creació d’un hub mundial a Cornellà de Llobregat, previst per a estar en complet funcionament el 2024. El llançament d’aquest centre tecnològic generarà al voltant de 400 llocs de treball a la capital catalana i un gran impuls per a la innovació.

Athina Kanioura, EVP, Chief Strategy & Transformation Officer PepsiCo Global, destaca que “El hub digital permetrà a Pepsico impulsar la seva agenda de digitalització, capturar noves oportunitats, introduir canvis en la manera de treballar i afrontar els reptes comuns de les organitzacions com la reducció dels costos operatius, la millora dels terminis de comercialització, l’acceleració de la innovació, el desenvolupament de l’experiència del client i l’augment de l’eficiència de l’organització”.

La creació d’aquest hub en l’àrea metropolitana de Barcelona, resulta un gran atractiu per al talent internacional, ja que s’ha començat el procés de reclutament i s’han incorporat més de 45 persones, de 15 nacionalitats diferents, amb perfils com Data Scientist, Machine Learning Engineers, Data Engineers, Service Designers i Product Managers.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats