11
agost
2020


Comparteix a les xarxes

● Ha escollit la seva seu al municipi metropolità de Viladecans per llançar la divisió U.labs

● El 30% de les vendes en farmàcies es realitza gràcies a productes sense recepta mèdica

Unilever, el grup multinacional anglo-holandès de productes de gran consum, amb marques com ara Skip,  Rexona, Dove, Hellmann’s, Frigo o Starlux, ha escollit la seva seu al municipi metropolità de Viladecans, al Baix Llobregat, per llançar U.labs, una divisió independent de la companyia per dirigir la seva entrada al canal farmàcia per primer cop en la seva història.

Aquesta nova unitat d’Unilever neix amb l’objectiu de posar en marxa l’activitat de la companyia en la categoria de consumer health, productes sense recepta i d’alt valor afegir que es venen a les farmàcies. U.labs començarà ja a operar a les farmàcies amb dues marques de dentifrici, i té previst incrementar el nombre de marques de la nova divisió mitjançant noves compres per augmentar, així, la seva presència en el canal farmacèutic.

Per entendre la nova aposta comercialitzadora d’Unilever, cal destacar l’alta quota de mercat dels productes consumer health. Segons la pròpia companyia, el 30% de les vendes de les farmàcies es realitza gràcies als productes sense recepta mèdica i, entre aquests, ocupen les primeres posicions els de la cura i la higiene personals, amb creixements molt grans, i més en aquests darrers mesos, per efecte de la Covid-19.

Unilever és una de les principals companyies de consum a nivell mundial, amb més de 400 marques que ven a gairebé 200 països. Es calcula que 2.500 milions de persones consumeixen els seus productes cada dia, i és propietària de tretze de les 50 marques líders al món.

El grup Unilever va facturar l’any 2019 més de 52.000 milions d’euros a nivell mundial, dels quals gairebé 540 es van obtenir de les vendes de la seva filial a l’Estat espanyol, ubicada a Viladecans, que serà ara la pionera del nou segment de vendes de la companyia a escala global.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades