25
novembre
2015


Comparteix a les xarxes

  • Les inversions captades s’adrecen a Ca n’Alemany, al Parc de l’Alba i a Can Sant Joan
  • Desigual, Remar, Leroy Merlín, Endress+Hauser i Natura Bissé són les companyies inversores

Barcelona-Catalonia és l’aposta de la Generalitat de Catalunya -a través de L’Incasòl- i de l’Ajuntament de Barcelona per promoure el desenvolupament de projectes estratègics per posicionar Barcelona i Catalunya com hub d’innovació i logística del sud d’Europa. Tres d’aquests projectes, Ca n’Alemany(Viladecans), Parc de l’Alba (Cerdanyola del Vallès) i Can Sant Joan (Sant Cugat) han captat gairebé 85 milions d’euros d’inversió en quatre operacions destacades.

D’una banda, Desigual ha estrenat la seva plataforma logística a Ca n’Alemany, on ha invertit 40 milions d’euros i ha creat 100 nous llocs de treball. L’objectiu d’aquestes instal·lacions, que ocupen més de 23.500 m2 i tenen capacitat per preparar 30 milions d’unitats anuals, és optimitzar l’automatització de la distribució i ampliar la capacitat logística. Aquest centre duplica les anteriors instal·lacions a Gavà.

També a Ca n’Alemany, Recambios Marinos (Remar),empresa de distribució de motors, embarcacions neumàtiques, recanvis i accessoris nàutics, hi ubicarà la nova seu corporativa, amb una inversió de 6 milions d’euros.

Coincidint gairebé en el temps, Leroy Merlín ha inaugurat el seu nou centre al parc empresarial Can Sant Joan, amb una inversió de 23 milions d’euros. Aquest establiment té una superfície de venda de 8.500 m2 i 600 places de pàrking. La nova botiga suposarà un total de 168 nous llocs de treball.

També al municipi de Sant Cugat, Endress+Hauser, dedicada a serveis per a la medició i l’automatització de processos industrials, ha inaugurat la seva nova seu en un edifici de 4.000 m2 per oferir més cursos de formació als clients. La construcció de l’espai, que passa a ser la seu central a l’Estat espanyol, ha costat 8 milions d’euros.

La firma de cosmètica Natura Bissé, finalment, ha anunciat recentment que invertirà 7 milions d’euros en una nova seu corporativa al Parc de l’Alba, un cop signada amb l’Institut Català del Sòl la compra de 5.747 m2 de terreny. A la nova seu s’instal·larà el centre mundial d’investigació, fabricació i comercialització de la companyia, que s’ha consolidat com a líder en innovació i desenvolupament de cosmètica d’alta gamma.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades