27
gener
2016


Comparteix a les xarxes

  • • La capital catalana està inclosa en una llista amb 52 destinacions d’arreu del món
  • • Els europeus situen Barcelona entre les 10 ciutats que s’han de veure al menys un cop a la vida

The New York Timesprestigiós diari nord-americà de referència, ha publicat recentment un rànquing amb 52 llocs del món que considera que s’han de visitaraquest any 2016. Entre aquestes destinacions hi figura la ciutat de Barcelona.

La capital catalana se situa en el número 29, i entre els motius exposats en el ranking per visitar la ciutat destaca la celebració del 90è aniversari de la mort d’Antoni Gaudí i les activitats al voltant de la commemoració d’aquesta efemèride, l’exposició sobre l’arquitecte al Museu Diocesà, l’obertura al públic de la primera gran obra de Gaudí, la Casa Vicens –que obrirà les seves portes com a museu, un cop acabades les obres de rehabilitació-, i la visita a la Sagrada Família.

D’altra banda, i segons un estudi de Lastminute.comrealitzat per la consultora One Poll, companyia especialitzada en investigació de mercats, Barcelona ésuna de les 10 ciutats que els europeus han de visitar, al menys, un cop a la vida.

Segons l’estudi, la capital catalana ocupa el 7è lloc entre les destinacions que els francesos consideren de visita obligada, i en la 10a posició segons italians, britànics i alemanys. En la llista, Nova York apareix en 1a posició com a destinació obligada, i en això coincideixen italians, francesos, britànics i alemanys.

Per elaborar l’estudi hi ha participat 6.000 persones: 2.000 al Regne Unit, 1.000 a França, 1.000 en Itàlia, 1.000 a Alemanya i 1.000 a l’Estat espanyol.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades