Navegació

Sol·licita més informació

ÀMBIT: Eix Besòs

Besòs Barcelona

Pla Besòs

La franja de terreny que s'enfronta a la ronda costanera quan aquesta discorre paral·lela al riu Besòs és un entorn predominantment industrial, tangent a la ronda i molt pròxim a l'estació de la Sagrera, connectat amb altres nodes metropolitans que es desenvoluparan en els pròxims anys -com les Tres Xemeneies del Besòs i els polígons de Badalona-, aquesta zona estarà dotada d'una centralitat que reforçarà la seva condició estratègica com a espai d'activitat productiva per a la ciutat. És un espai amb un potencial creixent per a albergar activitats logístiques, locals o relacionades amb el metabolisme de la ciutat. La grandària i la disposició de les parcel·les el converteixen també en un espai únic per a desplegar activitats relacionades amb les energies renovables, la indústria 4.0 o altres activitats que requereixen grans espais que no existeixen en el teixit dens de la ciutat. Es tracta, per tant, d'uns espais productius clau per a desplegar, entre altres, activitats relacionades amb sectors estratègics de l'economia verda. L'objectiu és transformar l'Eix del Besòs en un pol metropolità, donant prioritat a qüestions com l'ordenació de la ciutat, la lluita contra les desigualtats, el foment de l'economia i la reconversió de la indústria, la protecció del medi ambient, la millora de les infraestructures i l'impuls a la recerca i a les instal·lacions universitàries amb el Campus Diagonal-Besòs.

Les zones situades entre l'estació de la Sagrera i el riu Besòs alberguen oportunitats de reurbanització, com el solar de la Mercedes. Es tracta d'un antic polígon industrial de 9 hectàrees, que es convertirà en un nou barri amb 1.500 nous habitatges i més de 80.000 m² d'equipaments públics i activitat econòmica.

Galeria d'imatges

BarcelonaCatalonia Openforbusiness PlaBesos03
BarcelonaCatalonia Openforbusiness PlaBesos01

Oportunitats d'inversió

Espais per a pimes i startups   Fàbriques i nova producció industrial   Oficines i seus corporatives   Universitats i centres de recerca  

Besòs Barcelona

Eix Besòs

Mapa d'ubicació


Comparteix a les xarxes

Sol·licita informació

Per posar-vos en contacte amb nosaltres o sol·licitar informació, ompliu les següents dades. En breu ens posarem en contacte i us enviarem la informació sol·licitada.

    Dades de contacte


    Validación ok


    Validación ko    Dades de la empresa
    Comentari