24
novembre
2017


Comparteix a les xarxes

  • Aquest hub tecnològic és el primer de la firma fora d’Alemanya, país d’origen
  • Barcelona es la cinquena ciutat d’Europa en nombre d’empreses de base tecnològica

Barcelona es consolida progressivament com un dels principals IT hubs d’Europa, i en l’elecció de la capital catalana tenen un pes decisiu un ecosistema molt favorable en matèria de tecnologia mòbil i digital, la disponibilitat de talent qualificat i l’atractiu internacional de la ciutat. My Taxi, companyia alemanya creadora de la primera aplicació que permet demanar, pagar i valorar un taxi, ha anunciat que instal·larà a Barcelona un hub tecnològic, el primer de la firma fora d’Alemanya.

My Taxi, companyia que pertany al grup alemany Daimler, vol que aquesta nova instal·lació, que estarà situada en ple centre de la ciutat, aculli un centenar de professionals, principalment desenvolupadors, que s’aniran incorporant al llarg de l’any 2018. My Taxy compta ja amb 45 persones treballant a Barcelona. Cal destacar que aquest 2017 ha estat l’any en què MyTaxi s’ha integrat amb Hailo, el seu principal competidor.

A Barcelona, MyTaxi disposa de més de 2.000 vehicles. Amb 120.000 taxis, està present a 70 ciutats d’onze països d’Europa i té més de 10 milions d’usuaris. Recentment ha estrenat a Varsòvia, Polònia, My Taxy Match, el seu servei més innovador que permet els viatgers compartir el taxi.

Segons revela l’informe Startup Ecosystem Overview, elaborat per la fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB), la capital catalana s’ha situat com a cinquena ciutat d’Europa en nombre d’empreses de base tecnològica, superada només per Londres, Berlín, París i Amsterdam. L’informe pronostica que en els pròxims quatre-cinc anys Europa tindrà cinc ciutats que centralitzaran les startups, i que Barcelona aspira a ser-ne una d’elles.

[23/11/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats