23
maig
2018


Comparteix a les xarxes

  • La companyia ha llogat 9.000 m2 a la torre Glòries, al 22@, on hi treballaran 500 persones
  • Barcelona és la 5a ciutat d’Europa en inversions de les noves empreses de base tecnològica


Barcelona ha esdevingut una capital de referència per a les grans multinacionals tecnològiques i les companyies que els hi donen serveis. L’ambient cosmopolita favorable a l’activitat econòmica, l’ecosistema tecnològic, el clima i, en gran part, el potencial de captació del talent internacional, ha provocat que la ciutat sigui una destinació molt atractiva per a la instal·lació d’aquestes companyies, reforçant el paper de Barcelona com a centre de serveis tecnològics.

En aquest marc, cal destacar l’anunci fet públic recentment de l’arribada a la ciutat de Facebook a través de Competence Call Center (CCC), subcontractada pel gegant tecnològic americà per lluitar contra les fake news i els continguts ofensius a la seva plataforma.

La companyia s’ubicarà a la torre Glòries, al districte tecnològic del 22@, on ha llogat 9.000 m2 distribuïts en nou plantes d’oficines, on hi treballaran al voltant de 500 persones, la majoria perfils de community manager en diferents llengües i nacionalitats, que ja s’han començat a seleccionar.

Aquests professionals faran el monitoratge i revisió dels continguts de les xarxes socials d’acord amb les guies de Facebook, aplicant un codi ètic intern d’acord a les lleis i la moral de cada país, però també seguint la carta de compromís que signen els usuaris amb Facebook, com ja fa CCC al centre que gestiona en l’actualitat a la ciutat alemanya d’Essen, des d’on esborra continguts violents o que inciten a l’odi, amb un equip humà que, en un primer lloc, analitza les denúncies dels propis usuaris.

Cal destacar que al mateix districte 22@ de Barcelona també es va inaugurar fa unes setmanes el centre d’atenció a les pimes d’Amazon per al sud d’Europa, en unes instal·lacions on hi treballaran prop de 500 persones en els propers anys. Segons revela l’informe Startup Ecosystem Overview, elaborat per la Mobile World Capital Barcelona (MWC), la capital catalana s’ha situat com la cinquena d’Europa en inversions de noves empreses de base tecnològica, només superada per Londres, Berlín, París i Amsterdam.

[21/05/2018]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades