19
novembre
2018


Comparteix a les xarxes

  • Al districte 22@ de Barcelona s’estan concentrant la majoria de hubs tecnològics
  • El 80% de la superfície de la torre Glòries, al 22@, ja està llogada a empreses tecnològiques


El grup de moda Mango vol convertir Barcelona en la seva punta de llança del negoci on line. Amb aquest objectiu, la multinacional obrirà a començaments de 2019 unes noves oficines al districte 22@ de Barcelona -on s’estan concentrant la majoria de hubs tecnològics-, on instal·larà el centre global d’innovació digital de la companyia. Aquesta activitat es duia a terme fins ara a les oficines centrals de Palau-solità i Plegamans, al Vallès Occidental.

En un comunicat fet públic recentment, Mango confirma que les oficines s’explotaran en règim de lloguer i ocuparan una superfície d’entre 800 i 1.000 m2. En un inici, es traslladarà part de l’equip que treballa actualment a la central. D’aquí a dos anys, la companyia  preveu que un centenar de persones treballaran a les noves instal·lacions del 22@, amb  la missió garantir el creixement previst del negoci on line i l’objectiu de ser líders digitals en el mercat de la moda.

La multinacional del tèxtil ja ha iniciat el procés de recerca de talent per a la posada en marxa d’aquest centre d’innovació, i està buscant perfils d’enginyers desenvolupadors, experts en màrqueting digital de Performance (SEM), Product Owners, UX, UI, QA, Agile coaches i Scrum masters.

En la actualitat, Mango distribueix on line a 83 països i les seves vendes per aquest canal ja suposen un 15,5% del total de facturació. Pronostica que els ingressos a través d’Internet creixeran a un ritme del 20% durant el 2019, un objectiu previst inicialment per al 2020.

El 80% de la superfície de la torre Glòries, al 22@, ja està llogada a empreses tecnològiques
Gairebé dos anys després de que Merlin Properties comprés l’antiga torre Agbar, més del 80% de l’espai de l’emblemàtic edifici –el segon més fotografiat de Barcelona després de la Sagrada Família- ja està llogat, tot a empreses tecnològiques, segons fonts del propi mercat immobiliari. Al juny va arribar Competence Call Center, subcontractada de Facebook, especialitzada en detectar fake news a la xarxa, que va llogar vuit plantes que sumen 9.000 m2. Després van arribar Oracle, que va llogar tres plantes més i, a continuació, la firma de software Dynatrace. A dia d’avui només queden per llogar les cinc plantes més altes, amb 5.400 m2, tot i que ja estan avançades les converses amb un únic inquilí.

[21/11/2018]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades