16
novembre
2020


Comparteix a les xarxes

  • La posada en marxa del nou espai comportarà la contractació de 500 treballadors

  • Aquest nou centre administratiu donarà servei a onze països de parla no germànica

El grup alemany MediaMarktSaturn reforça la seva aposta per Barcelona, que ha estat escollida com a seu del Global Business Services Iberia, el nou hub administratiu internacional de la companyia. Aquest nou espai estarà ubicat a les oficines centrals de MediaMarkt Iberia, al municipi metropolità del Prat de Llobregat, i comportarà la contractació de 500 nous treballadors.

Aquest nou centre administratiu donarà servei als onze països de parla no germànica en els quals MediaMarkt està present a Europa (Espanya, Bèlgica, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, Suècia, Grècia, Hongria, Polònia i Turquia), i funcionarà com a una organització subsidiària del hub de l’empresa a Alemanya, unificant les funcions administratives de comptabilitat operativa, control centralitzat de les factures i altres serveis transversals del grup.

D’altra banda, el nou projecte s’emmarca en el nou model operatiu que està implementant la companyia i que té com a objectiu principal instaurar una nova manera de treballar en tota l’organització a escala internacional i permetre una estructura del grup més àgil, operativa i eficient, estandarditzant les tasques administratives de tots els països i l’automatització dels processos.

El grup MediaMarktSaturn està present a l’Estat espanyol -el seu tercer mercat nacional per facturació, després d’Alemanya i Itàlia- des de fa més de vint anys, on hi té 88 establiments i gairebé 6.700 treballadors. Des de la companyia afirmen que Barcelona és l’entorn metropolità ideal per ubicar-hi aquest hub, per unificar els diferents processos administratius i donar servei a tots els països del grup a Europa.

Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals i Helga Kellerhals, fundadors de la companyia, van obrir el primer establiment MediaMarkt el 29 de novembre de 1979, a Munic. En l’actualitat, és el major minorista europeu d’electrònica de consum, i compta amb més de 1.000 establiments ubicats en 15 països.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades