16
novembre
2020


Comparteix a les xarxes

  • La posada en marxa del nou espai comportarà la contractació de 500 treballadors

  • Aquest nou centre administratiu donarà servei a onze països de parla no germànica

El grup alemany MediaMarktSaturn reforça la seva aposta per Barcelona, que ha estat escollida com a seu del Global Business Services Iberia, el nou hub administratiu internacional de la companyia. Aquest nou espai estarà ubicat a les oficines centrals de MediaMarkt Iberia, al municipi metropolità del Prat de Llobregat, i comportarà la contractació de 500 nous treballadors.

Aquest nou centre administratiu donarà servei als onze països de parla no germànica en els quals MediaMarkt està present a Europa (Espanya, Bèlgica, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, Suècia, Grècia, Hongria, Polònia i Turquia), i funcionarà com a una organització subsidiària del hub de l’empresa a Alemanya, unificant les funcions administratives de comptabilitat operativa, control centralitzat de les factures i altres serveis transversals del grup.

D’altra banda, el nou projecte s’emmarca en el nou model operatiu que està implementant la companyia i que té com a objectiu principal instaurar una nova manera de treballar en tota l’organització a escala internacional i permetre una estructura del grup més àgil, operativa i eficient, estandarditzant les tasques administratives de tots els països i l’automatització dels processos.

El grup MediaMarktSaturn està present a l’Estat espanyol -el seu tercer mercat nacional per facturació, després d’Alemanya i Itàlia- des de fa més de vint anys, on hi té 88 establiments i gairebé 6.700 treballadors. Des de la companyia afirmen que Barcelona és l’entorn metropolità ideal per ubicar-hi aquest hub, per unificar els diferents processos administratius i donar servei a tots els països del grup a Europa.

Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals i Helga Kellerhals, fundadors de la companyia, van obrir el primer establiment MediaMarkt el 29 de novembre de 1979, a Munic. En l’actualitat, és el major minorista europeu d’electrònica de consum, i compta amb més de 1.000 establiments ubicats en 15 països.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

El World Ocean Council elige a Barcelona para establecer su sede mundial.

El World Ocean Council tria a Barcelona per a establir la seva seu mundial

La contratación de oficinas en Barcelona aumenta un 21%

La contractació d’oficines a Barcelona augmenta un 21% en el primer trimestre de 2022

Barcelona acapara una inversión de 200 millones de euros en los primeros cinco meses de 2022

Barcelona acapara una inversió de 200 milions d’euros en els primers cinc mesos de 2022