27
abril
2015


Comparteix a les xarxes

Després de la compra de la divisió de fàrmacs contra malalties respiratòries al grup Almirall, el grup farmacèutic britànic-suec AstraZeneca mantindrà a Barcelona tot el talent que ha incorporat, doncs la companyia ha llogat 1.500 metres quadrats a l’edifici Dau, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

A aquestes noves instal·lacions s’hi traslladaran uns 90 empleats dels equips d’investigació i marketing. D’aquesta manera, la capital catalana passa a ser un dels cinc centres mundials d’investigació d’AstraZeneca, juntament amb els equips ubicats al Regne Unit, Suècia, EE UU i Alemanya, on s’han incorporat un grup de 70 professionals procedents d’Almirall. L’equip de marketing amb base a Barcelona també tindrà abast mundial.

El passat mes de juliol, AstraZeneca va acordar la compra dels drets de l’àrea respiratòria d’Almirall per 878 milions de dòlars, amb compromisos addicionals de pagament fins els 1.220 milions.

Kern Pharma inverteix 11,5 milions d’euros i crea 100 nous llocs de treball a Terrassa
Kern Pharma, laboratori farmacèutic que pertany al grup Indukern, ha culminat recentment una inversió de 11,5 milions d’euros per ampliar en seu centre logístic, que duplicarà la seva capacitat d’emmagatzematge fins els 20.000 palets. També s’han ampliat els espais dedicats a expedició i a oficines.

La planta de Kern Pharma a Terrassa és la tercera en la fabricació de genèrics a l’Estat espanyol en volum d’unitats produïdes. En aquest sentit, la companyia ha invertit 2,2 milions d’euros per ampliar les seves línies de producció i seguir creixent mitjançant la internacionalització. La xifra de negoci de la companyia va ser l’any 2014 de 192 milions d’euros, un 5,5% més que l’any anterior.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades