25
novembre
2015


Comparteix a les xarxes

  • El nou centre estarà especialitzat probablement en l’Internet de les Coses (IoT)
  • Lenovo ja va contractar 60 persones per al centre d’assistència al client per al sud d’Europa a Barcelona

La multinacional xinesa Lenovo, el principal fabricant d’ordinadors del món, ha anunciat recentment la creació abans de dos anys a Barcelona d’un centre tecnològic de referència. El nou centre estarà especialitzat en tecnologia d’avantguarda, probablement en l’Internet de les Coses (IoT), segons han informat fonts de la pròpia companyia.

La creació del centre tecnològic de Lenovo suposarà la contractació d’uns 200 enginyers i, en aquest sentit, cal destacar que ara fa dos mesos Lenovo ja va contractar 60 persones per al centre d’assistència al client per al sud d’Europa que ha instal·lat a la capital catalana.

Lenovo produeix principalment ordinadors de sobretaula, portàtils, servidors, PDA i mans lliures per a telèfons mòbils. Així mateix, proveeix tecnologia d’informació d’integració i serveis de suport. La companyia també ofereix accés a Internet a través del seu portal Fm365.com.

Amb la compra l’any 2005 de la divisió d’ordinadors d’IBM, Lenovo va esdevenir el fabricant d’ordinadors més gran del món. La seu central del grup està situada a Raleigh, Carolina del Nord (EE UU), i a Pequín. Els seus ingressos anuals arriben als 46.296 milions de dòlars i dóna feina a més de 60.000 persones arreu del món.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

datos pato en cataluña

Noticies

Rècord d’ocupació a Catalunya en el tercer trimestre amb més de 3,71 milions de persones treballant

Cataluña Trade & Investment ha apoyado a 26.000 proyectos de internacionalización de empresas catalanas en los últimos 35 años

Noticies

Catalunya Trade & Investment ha donat suport a 26.000 projectes d’internacionalització d’empreses catalanes en els darrers 35 anys