25
novembre
2015


Comparteix a les xarxes

  • El Prat va tancar el passat mes d’octubre amb més de 3,62 milions de passatgers
  • El transport de mercaderies ha augmentat un 13,5% entre gener i octubre

L’Aeroport de Barcelona-El Prat va tancar el passat mes d’octubre amb més de 3,62 milions de passatgers. La xifra és un 7,5% superior en relació al mateix mes de l’any 2014 i el converteix en el millor mes d’octubre de la història de la infraestructura. En l’acumulat de l’any, les instal·lacions aeroportuàries han superat els 34,3 milions d’usuarisun 5% més que l’any passat.

Segons les dades facilitades pel gestor aeroportuari Aena, el creixement de l’octubre s’ha vist impulsat per l’increment dels passatgers internacionals, que han repuntat un 9,1%, mentre que els passatgers de vols nacionals han mantingut un increment més moderat, del 3,3%. El creixement més important s’ha produït en els passatgers dels vols intercontinentals, destacant Amèrica Llatina (+47,5%), Nord-amèrica (+21%), Orient Mitjà (+18,8%) i Àsia (+15%).

Respecte al transport de mercaderies, a l’octubre s’han mogut 11.070 tones, fet que suposa un repunt del 15,3%, i la càrrega aèria en rutes internacionals de fora de la UE és la que més creix, amb un 30,6%. En els deu primers mesos d’aquest 2015 s’ha arribat a 95.972 tones de mercaderies, un 13,5% més.

United Airlines unirà Barcelona i Washington amb un vol diari
L’aerolínia United Airlines ha anunciat recentment que operarà un vol diari sense escales entre Barcelona i Washington DC al maig del 2016. Amb aquesta nova ruta estacional sense escales Barcelona es connectarà amb més de tres-cents llocs del continent americà i del Carib.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades