21
març
2017


Comparteix a les xarxes

  • La multinacional està especialitzada en campanyes de màrqueting digital
  • L’atractiu de Barcelona ha estat clau per a la captació de nous talents internacionals

La empresa tecnològica francesa Criteo, que ha convertit la de Barcelona en la seva seu més important a Europa i en hub europeu de la companyia després de la seu central de París, donarà servei des de la capital catalana al segment de clients d’empreses mitjanes de 14 països de la zona d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

La multinacional ha anunciat que crearà 50 nous llocs de treball en aquestes oficines el primer trimestre d’enguany, que s’afegiran als 200 empleats actuals a la seu que ocupa quatre plantes de la torre Mapfre, en un espai de 5.000 m2. Els professionals  de Criteo a Barcelona, de 22 nacionalitats diferents, són majoritàriament joves especialistes en enginyeria, màrqueting, anàlisi de dades, disseny de webs, recursos humans i vendes.

Criteo està especialitzada en campanyes de màrqueting digital amb accions com el suggeriment d’anuncis als usuaris basats en els seus interessos i compta amb clients com ara Sony, LetsBonus, Euromaster, Goldcar o H10 Hotels. Aquest any ha participat per quart any consecutiu al Mobile World Congress (MWC). Va ser fundada el 2005 i compta a nivell internacional amb 2.500 treballadors, 30 oficines i presència a més de 90 mercats.

Fonts del Govern català destaquen que Criteo,  una de les empreses més importants del seu sector, aprofita totes les oportunitats que ofereix Catalunya, com ara bones comunicacions, bones infraestructures, bones universitats i centres tecnològics, que generen un ecosistema d’start-ups i empreses tecnològiques que ha posicionat Barcelona al món.

Criteo, per la seva banda, ressalta que, després d’explorar les oportunitats que presentaven diferents ciutats europees, va escollir Barcelona per al nou hub pel dinamisme i l’atractiu de la ciutat, elements claus en la seva estratègia de captació de nous talents en l’àmbit internacional, i conclou que Catalunya i Barcelona estan perfectament posicionades a nivell europeu com a centres de creixement tecnològic.

 [21/03/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades