11
febrer
2020


Comparteix a les xarxes

Barcelona capta el primer projecte a Espanya de la immobiliària japonesa Mitsubishi Estate. Per a dur-lo a terme, el grup immobiliari japonès ha adquirit un terreny amb més de 3.000 metres quadrats a la zona del 22 @, on invertirà 40 milions en aixecar un complex d’oficines de referència. L’immoble tindrà una superfície de 11.500 metres quadrats i es preveu que les obres s’iniciïn a finals d’aquest any.

Aquesta operació s’emmarca dins de les fantàstiques estadístiques del mercat d’oficines de Barcelona, que va assolir la xifra rècord de 1.700 milions d’euros d’inversió durant 2019. Destaca, a més, que més de la meitat d’aquest capital es va destinar al 22 @, on encara queda per edificar més d’un milió de metres quadrats d’oficines.

L’operació ha estat realitzada juntament amb Europa Capital, empresa de la qual Mitsubishi Estate és la principal accionista, i a través de Bonavista Developments. Fins a dia d’avui, les dues empreses han aixecat set projectes residencials a la capital catalana, el que representa una garantia per a aquest projecte en qüestió. A més, Europa Capital també ha desenvolupat el complex d’oficines World Trade Center Almeda Park, a Cornellà de Llobregat (Barcelona). L’operació ha estat assessorada per les consultores immobiliàries Cushman & Wakefield i JLL.

Mitsubishi Estate compta amb més de 120 anys de trajectòria en el seu mercat local, artífex de, per exemple, del desenvolupament de districte de Marunouchi, a Tòquio,. Als Estats Units, el grup japonès desenvolupa la seva activitat a través de Rockefeller Group, filial de Mitsubishi des de 1990, on posseeix el McGraw-Hill Building i el Time-Life Building, a Nova York, així com altres edificis d’oficines a Washington i San Francisco. I ara, inverteix a la ciutat comtal. En paraules de Yuichiro Shioda, CEO de Mitsubishi Estate London, “fa temps que estàvem interessats a invertir a Barcelona, ​​a la qual considerem una ciutat amb gran potencial”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades