21
octubre
2015


Comparteix a les xarxes

  • El nou centre big data recentment inaugurat és el tercer de la companyia a Catalunya
  • La consultora tecnològica considera la de Barcelona com una oficina clau a Europa

Everis, companyia propietat de la multinacional japonesa NTT des de l’any 2013, ha invertit 2,5 milions d’euros per posar en marxa el seu nou centre de bigdataa Barcelona. Aquest centre, inaugurat ara fa tres mesos i ubicat a les oficines de la consultora tecnològica, dóna servei als seus clients d’Europa i Amèrica Llatina.

La consultora ha donat el pas d’obrir el seu propi centre corporatiu d’excel·lència especialitzat en big datadesprés de més de tres anys treballant en el desenvolupament de projectes d’emmagatzematge massiu de dades. Al centre de la capital catalana hi treballen en l’actualitat 60 professionals dedicats al sector de la banca, l’automoció, les assegurances i les utilities.

El nou centre big data recentment inaugurat és el tercer de la companyia a Catalunya, després dels dedicats al mercat de capitals i a l’arquitectura tecnològica. En aquest sentit, cal destacar que de la facturació d’Everis a l’Estat espanyol, que l’any passat va créixer un 10% fins als 398 milions d’euros, el mercat català representa el 40% del total.

Fonts de la consultora tecnològica afirmen que tenen en estudi nous projectes en el camp de la intel·ligència artificial, i consideren la de Barcelona com una oficina clau a Europa. La previsió és contractar 430 persones per a la delegació catalana, que ja compta a dia d’avui amb unes 2.000 persones en total. A nivell global, Everis dóna feina a més de 13.000 professionals.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats