18
juliol
2017


Comparteix a les xarxes

  • A aquest nou vol directe s’hi han d’afegir les noves connexions internacionals recents
  • Els mesos de juliol i agost l’aeroport del Prat es podria situar per davant del de Barajas

L’aerolínia Cathay Pacific ja uneix Barcelona amb Hong Kong amb un vol directe fins al 27 d’octubre, operant quatre freqüències setmanals. La companyia subratlla que el vol recentment estrenat és l’únic operat sense escales que uneix la capital catalana amb Hong Kong, un dels principals centres financers del món.

A l’àrea metropolitana de Barcelona hi viuen més de 140.000 asiàtics i, segons dades de la Cambra de Comerç de Barcelona, la capital catalana és el principal punt d’origen i destinació de l’Estat espanyol amb un 44,3% del total de trànsit entre l’Estat i Àsia. A més, cada any hi ha més de 60.000 passatgers que volen de forma indirecta entre Hong Kong i Barcelona a través d’altres aeroports d’arreu del món. És per aquest motiu que el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA) ha treballat intensament en aquests darrers anys per aconseguir aquesta connexió.

A aquest nou vol directe entre Barcelona i Hong Kong s’hi han d’afegir les noves connexions estrenades al juny per Level entre Barcelona i Los Angeles, San Francisco, Punta Cana i Buenos Aires, i també a les de Norwegian amb Los Angeles, Nova York, San Francisco i, a partir del 22 d’agost, Miami. Cal recordar la recent posada en marxa dels de Korean Air a Seül, d’Air China a Xangai i Plus Ultra a L’Havana. També hi ha noves rutes directes a Lahore, Islamabad i Teheran.

L’aeroport de Barcelona superarà aquest estiu tots els seus rècords de tràfic. La previsió d’Aena apunta a un creixement respecte de l’estiu passat del 8% en el nombre de seients oferts per les aerolínies, que s’aproximaran als 39 milions. Les previsions apunten a que els mesos de juliol i agost l’aeroport del Prat es podria situar per davant del de Barajas que, tot i que creix, queda molt lluny del boom que registra l’aeroport de Barcelona aquest estiu.

[07/20/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades