24
novembre
2017


Comparteix a les xarxes

  • El tràfic total de la instal·lació va créixer un 35,5% i un 26,5% en el de contenidors
  • El Port de Barcelona ha rebut fins al mes d’octubre un total de 3,6 milions de viatgers

L’activitat del Port de Barcelona ha seguit experimentant importants creixements durant el mes d’octubre. Així ho confirmen els resultats dels principals indicadors de tràfic mensual. Només durant el mes passat, el tràfic total de la instal·lació va créixer un 35,5%, mentre que el moviment de contenidors es va incrementar un 26,5%.

D’aquesta manera, el Port de Barcelona manté l’elevat ritme de creixement que ha caracteritzat l’evolució de l’exercici i que s’ha accelerat durant el segon semestre de l’any. Pel que fa a les dades acumulades de l’any, el tràfic de contenidors, una de les activitats més estratègiques per al Port i l’economia de l’entorn, ha augmentat un 31,1% fins al mes d’octubre, amb un total de 2,46 milions de TEU.

Per mercats, destaca el dinamisme dels intercanvis amb la Xina (+7,8%), la Unió dels Emirats Àrabs (+6,1%), Turquia (+6,2%), Corea del Sud (+14%), Algèria (+15,5%). Els receptors de les exportacions canalitzades pel Port de Barcelona que han registrat un major impuls són Algèria, Japó i Corea del Sud. Durant els 10 primers mesos de l’any, el Port de Barcelona ha canalitzat 50,8 milions de tones de tràfic total, amb un increment del 23,8% respecte al mateix període de l’any passat.

Pel que fa al moviment de passatgers, cal destacar que el Port de Barcelona ha rebut fins al mes d’octubre un total de 3,6 milions de viatgers, tant de ferris (1,2 milions) com de creuers (2,3 milions). En conjunt, aquesta xifra suposa un augment de l’1,8%.

 

[23/11/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats