24
febrer
2016


Comparteix a les xarxes

  • • La companyia ha llogat 6.000 m2 en un immoble del districte 22@
  • • Computacenter creu que l’entorn que ofereix Barcelona és determinant per atraure talent

El grup britànic de tecnologia de telecomunicacions Computacenter, proveïdor de serveis de infraestructures de tecnologies de la informació, ampliarà el seu centre tecnològic de Barcelona que ofereix serveis de consultoria i suport als seus clients de tot el món. La companyia ha llogat 6.000 m2 en un immoble del 22@, en la que és l’operació de lloguer d’oficines més important portada a terme al districte tecnològic en els darrers mesos.

Computacenter dóna feina en l’actualitat a 600 persones a Barcelona, que s’incrementaran en unes 60 persones més un cop s’instal·li a la nova seu. La firma britànica es troba ja en el procés de contractació de nous treballadors. A la capital catalana hi treballen actualment professionals de gairebé 30 nacionalitats, principalment francesos, britànics, italians i alemanys, amb una edat mitjana de 30 anys i en un 80% llicenciats universitaris. Segons apunten des de la mateixa companyia, l’entorn que ofereix Barcelona és un factor determinant a l’hora d’atraure i retenir els millors professionals.

La companyia tecnològica factura 4.000 milions d’euros l’any i dóna feina a unes 10.000 persones arreu del món. A Barcelona disposa de dues oficines que s’unificaran després del trasllat a les noves instal·lacions. Computacenter té centralitzat a Barcelona el seu servei global d’atenció al client, que opera de forma ininterrompuda durant les 24 hores del dia.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades