23
juliol
2015


Comparteix a les xarxes

  • Ha tancat un acord per al lloguer d’un espai de 2.500 m2 al centre de Barcelona.
  • Fast Retailing és el quart major grup de distribució de moda del món.

La companyia japonesa Fast Retailing, considerada con l’Inditex nipó, obrirà a Barcelona una botiga de la seva cadena Uniqlo en un local entre Passeig de Gràcia i la Gran Via de les Corts Catalanes. Aquest espai és just davant el flagship de Zara i també molt a prop d’un dels locals més importants de Mango a la ciutat. Per tant, Uniqlo s’aprofitarà del pas entre aquest dos focus de consum tan importants.

Fast Retailing ha tancat un acord per al lloguer d’un espai de 2.500 m2 al Passeig de Gràcia 18,  repartit entre planta baixa i dos pisos superiors. El grup japonès tendeix a operar en edificis de vàries plantes, com és el cas de ciutats com Nova York.

El grup japonès porta anys expandint-se per Europa i Estats Units, si bé fins a dia de avui no havia aconseguit fer-ho a l’Estat espanyol, malgrat haver-ho provat durant anys. Els seus competidors, Inditex i Mango, en canvi, ja fa anys que estan ben implantats al Japó. Uniqlo ja va intentar instal·lar-se a Barcelona a finals de l’any passat, però finalment  l’immoble que volia llogar, a la Rambla de Catalunya, el va acabar ocupant Desigual.

Fast Retailing és el quart major grup de distribució de moda del món, per darrere d’Inditex, H&M i Gap, i va tancar el primer semestre de l’exercici fiscal amb un augment de 56,7% dels seus beneficis, fins als 853,6 milions d’euros.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats