18
juliol
2016


Comparteix a les xarxes

  • • El grup suís desenvolupa els seus projectes aliat amb promotors immobiliaris locals
  • • L’interès d’Stoneweg per Barcelona se suma al d’altres fons d’inversió estrangers els darrers anys

El fons d’inversió immobiliària Stoneweg, amb seu a Ginebra, ha obert a Barcelona una filial per a l’adquisició de finques residencials i sòl per urbanitzar a les principals ciutats de l’Estat, prioritàriament a Barcelona i Madrid, amb una inversió prevista de 160 milions d’euros. Stoneweg, que ja disposa d’aquest capital, captat a Suïssa, desenvolupa habitualment els seus projectes aliat amb promotors immobiliaris locals, com és el cas del Grup Castellví a Barcelona.

Un dels projectes que està portant a terme el fons d’inversió suís, juntament amb el grup promotor Castellví i la plataforma internacional d’inversió immobiliària Global Danbury, és la promoció d’un complex de dos edificis d’oficines al 22@ Business Park de Barcelona, al costat de la plaça de les Glòries, al districte de la innovació 22@. El nou complex, que suposarà una inversió total de 45 milions d’euros, constarà de dos edificis de vuit plantes cadascun, amb una superfície total de 26.000 m2.

L’interès d’Stoneweg per Barcelona se suma al d’altres fons d’inversió estrangers que en els darrers anys han apostat per edificis a la ciutat. Entre ells s’hi troba Global Danbury –ja comentat- amb seu a Luxemburg; Shaftesbury, que construirà un projecte residencial a la Diagonal amb una inversió de 45 milions; el britànic Chenavari, que invertirà 56 milions en una promoció residencial a Diagonal Mar; el també britànic Europa Capital, que va adquirir la Casa Burés per 20 milions per fer-hi habitatges de luxe; o el banc d’inversió americà Goldman Sachs, que va pagar 90 milions per un lot d’habitatges de La Llave de Oro.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades