29
maig
2015


Comparteix a les xarxes

  • Al districte 22@ hi ha ubicades més de 8.000 empreses que donen feina a 93.000 persones.
  • Les empreses facturen en conjunt 10.300 milions d’euros i el 38% correspon a exportació.

El districte tecnològic del 22@ continua atraient empreses. A dia d’avui, en concentra concretament 8.223, que representen un 12% més de les que hi havia l’any 2012, segons han explicat recentment fonts de  l’associació 22@Network BCN,  associació que agrupa a més de cent empreses ubicades al districte, entre elles firmes de referència en els sectors de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), com ara TelefónicaT-SystemsSchneider Electric o Indra, l’energia el disseny, entre d’altres.

Igualment, les dades fetes públiques destaquen que en l’actualitat treballen al districte al voltant de 93.000 persones, un 10% més en relació a l’any 2012, i que la facturació global de totes les empreses radicades al districte 22@ supera els 10.300 milions d’euros, un xifra que representa un 13% més de la registrada el 2012.

En aquest sentit, cal destacar que el 27% de les empreses del districte són exportadores i que, de mitjana, el 38% de la seva facturació correspon a vendes a l’estranger, amb la Unió Europea com destinació principal.

Així mateix, l’associació 22@Network assenyala que el 84% de les empreses tenen entre un i nou treballadors i representen al 14% del total en el districte, mentre que el 2,5% tenen més de 200 treballadors, que representen el 58% del total.

Constituïda l’any 2004, l’associació 22@Network BCN és una iniciativa per participar activament en el procés de desenvolupament i consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i capdavanter tecnològicament.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats