29
maig
2015


Comparteix a les xarxes

  • Al districte [email protected] hi ha ubicades més de 8.000 empreses que donen feina a 93.000 persones.
  • Les empreses facturen en conjunt 10.300 milions d’euros i el 38% correspon a exportació.

El districte tecnològic del [email protected] continua atraient empreses. A dia d’avui, en concentra concretament 8.223, que representen un 12% més de les que hi havia l’any 2012, segons han explicat recentment fonts de  l’associació [email protected] BCN,  associació que agrupa a més de cent empreses ubicades al districte, entre elles firmes de referència en els sectors de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), com ara TelefónicaT-SystemsSchneider Electric o Indra, l’energia el disseny, entre d’altres.

Igualment, les dades fetes públiques destaquen que en l’actualitat treballen al districte al voltant de 93.000 persones, un 10% més en relació a l’any 2012, i que la facturació global de totes les empreses radicades al districte [email protected] supera els 10.300 milions d’euros, un xifra que representa un 13% més de la registrada el 2012.

En aquest sentit, cal destacar que el 27% de les empreses del districte són exportadores i que, de mitjana, el 38% de la seva facturació correspon a vendes a l’estranger, amb la Unió Europea com destinació principal.

Així mateix, l’associació [email protected] assenyala que el 84% de les empreses tenen entre un i nou treballadors i representen al 14% del total en el districte, mentre que el 2,5% tenen més de 200 treballadors, que representen el 58% del total.

Constituïda l’any 2004, l’associació [email protected] BCN és una iniciativa per participar activament en el procés de desenvolupament i consolidació del districte [email protected] com un espai dinàmic, transformador i capdavanter tecnològicament.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

Berry estableix el seu nou centre global d’excel·lència i innovació circular a Barcelona, impulsant l’economia circular a la ciutat

Noticies

La divisió logística de Toyota impulsa l’ocupació a Catalunya amb la creació de 300 nous llocs de treball en el seu nou centre

Noticies

L’INCASÒL posa a la venda tres parcel·les del sector d’activitats econòmiques el Puig Vell de Roda de Ter per impulsar el desenvolupament local