23
juliol
2015


Comparteix a les xarxes

  • És un dels principals bancs xinesos i el segon banc del món en capitalització de mercat.
  • L’any 2014, el comerç entre la Xina i l’Estat espanyol va assolir els 27.200 milions de  dòlars.

El China Construction Bank (CCB), un dels principals bancs xinesos i el segon banc del món en capitalització de mercat (207.900 milions de dòlars), ha inaugurat la seva primera sucursal a la ciutat de Barcelona, que és també la primera d’aquesta entitat financera a l’Estat espanyol.

L’entitat prestarà els seus serveis de dipòsits, finançament internacional i préstecs sindicats a empreses asiàtiques que operen a l’Estat espanyol i a companyies espanyoles que tenen una estreta relació comercial amb la Xina. En aquest sentit, cal destacar que l’Estat espanyol és el sisè soci comercial de la Xina, i que el gegant asiàtic és el soci comercial més important d’Espanya fora de la Unió Europea. L’any 2014, el comerç entre la Xina i Espanya va augmentar un 11,9% fins a assolir un total de 27.200 milions de dòlars.

El China Construction Bank compta actualment amb més de 14.800 delegacions a tot el món, a ciutats com ara Hong Kong, Singapur, Tòquio, Seül, Nova York, Londres o Luxemburg. Es tracta del segon gran banc xinès que desembarca a l’Estat espanyol, després de que l’any 2011 ho fes l’Industrial and Commercial Bank of China (ICBC).

La sucursal de Barcelona, ubicada a la sisena planta de l’avinguda Diagonal 640, a l’edifici d’oficines Alta Diagonal, arrenca amb 20 treballadors, la meitat dels quals són autòctons. Per a la seva implantació i detecció d’inversors i clients ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats