21
desembre
2015


Comparteix a les xarxes

  • Els visitants del continent asiàtic han augmentat un 19,3% aquest any
  • Els xinesos, tot i estar per sota dels japonesos, són els que més creixen

El turisme asiàtic a Catalunya s’ha incrementat un 19,3% en relació al 2014 i ha arribat ja als 980.000 visitants en els nou primers mesos de l’any, després d’un augment acumulat del 200% en els quatre anys anteriors, afavorit en part pels vols directes entre Barcelona i Àsia.

En aquest moment, el més nombrosos encara són els turistes japonesos, tot i que el ritme de creixement més alt es dóna entre els xinesos, que l’any passat va ser del 29%. Al 2014, Catalunya va rebre gairebé 1,1 milions de visitants del continent asiàtic, sobretot xinesos i japonesos, però també coreans i indis, que van desemborsar 1.609 euros per persona, davant els 900 de mitjana dels visitants estrangers.

D’altra banda, de gener a setembre d’aquest any, els visitants provinents del continent asiàtic que han visitat Catalunya han generat un total de 1.472 milions d’euros, un 29,5% més que en mateix període del 2014. Són dades de l’Agència Catalana de Turisme.

La zona d’Àsia Pacífic ja suposa una quarta part del turisme emissor mundial i és el que més creixerà. En les seves visites a Catalunya, els turistes asiàtics s’interessen principalment per la ciutat de Barcelona, per la seva cultura i per fer-hi compres, mentre que prescindeixen del sol i platja. Aquests turistes prioritzen la despesa en compres, inclòs, per sobre de l’allotjament.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades