27
juny
2016


Comparteix a les xarxes

  • • Catalunya va rebre 1,4 milions de turistes internacionals, un 2,5% més que en el 2015
  • • Amb un 21,8% del total, Catalunya encapçala també la destinació de la despesa

Catalunya va ser la comunitat preferida pels turistes internacionals en el decurs del passat mes d’abril, situant-se per davant de Canàries i Andalusia. Són dades fetes públiques per l’Instituto Nacional de Estadística (INE) a partir d’Enquesta de Moviments Turístics en Fronteres (Frontur), que constata que fins al mes d’abril havien arribat a l’Estat espanyol 16,1 milions de turistes internacionals.

Com a primera destinació dels turistes, Catalunya va rebre 1,4 milions de turistes internacionals a l’abril, un 2,5% més que en el mateix mes de 2015, xifra que va representar el 24,3% del total de l’Estat, seguida de Canàries amb un 17,5% i d’Andalusia, amb un 16,4%, ambdues amb al voltant del milió de turistes. En valors acumulats en el que portem d’any, Catalunya, que ha rebut fins l’abril 4,2 milions de turistes internacionalsamb un increment del 6,2%, es troba darrera Canàries.

Catalunya és la comunitat on més van gastar els turistes a l’abril
Els turistes internacionals van gastar 17.900 milions d’euros fins l’abril a l’Estat espanyol, un 6,4% més que en el mateix període de 2015, segons ha informat igualment l’Instituto Nacional de Estadística (INE). Catalunya encapçala la destinació de la despesa amb un 21,8% del total, seguida de Canàries (20%) i Andalusia (18,1%). En el cas de Catalunya, cada cop té més importància la internacionalització de la celebració de la Diada de Sant Jordi aquest mes.

Per països emissors de procedència de la despesa al mes d’abril, en primer lloc hi trobem el Regne Unit, amb un 20,1% del total, seguit d’Alemanya (14,6%) i França (10,7%). En l’acumulat de l’any fins el mes d’abril, el Regne Unit també lidera la despesa, amb un 19,2% del total.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades