26
gener
2022


Comparteix a les xarxes

La capital catalana va captar 100 milions d’euros en inversions estrangeres a la ciutat, quintuplicant la xifra de 2020. Una xifra que ha generat al voltant de 885 llocs de treball, duplicant la xifra de l’any anterior.

Jaume Collboni, el primer tinent d’alcalde de la ciutat, destaca que Barcelona està en procés de recuperació de la pandèmia, i que els indicadors milloren constantment, un fenomen que perceben les empreses estrangeres, que confien en la ciutat.

En referència a les empreses que han apostat per Barcelona en l’últim any, trobem que el 54% d’elles pertanyen al sector tecnològic i de les comunicacions, seguides de la producció creativa i cultural.

Algunes de les inversions que ha volgut destacar l’Ajuntament són, d’una banda, el projecte de PepsiCo, que pretén liderar la transformació digital corporativa, des del seu nouvingut Global Digital Hub a Barcelona, que suposarà la creació de 400 llocs de treball en els pròxims dos anys. Llegeix aquí més informació sobre el llançament del seu nou hub digital a Barcelona.

Per al pròxim 2022, l’ajuntament ja està treballant en el desenvolupament de 62 projectes, el 65% d’ells són fora de la Unió Europea, en els quals predomina el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades