22
gener
2017


Comparteix a les xarxes

  • L’objectiu del hub és impulsar la projecció internacional de l’ecosistema start-up català
  • Les start-ups són les empreses que concentren una major activitat innovadora

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, va presentar recentment la plataforma Barcelona & Catalonia Startup Hub, una eina virtual que identifica més de 1.000 start-ups catalanes amb un alt potencial de creixement. Aquest hub neix amb l’objectiu d’impulsar la projecció internacional de l’ecosistema start-up català –un dels més dinàmics d’Europa- i de contribuir a la captació d’inversions per part d’aquestes empreses.

En aquest sentit, Barcelona és la 5a regió europea en termes d’start-upsd’acord amb diversos rànquings internacionals, com l’EU-Startups o l’Startup Heatmap Europe. Les start-ups són, a més, un clar factor d’impuls a la innovació per a Catalunya, doncs són les empreses que concentren una major activitat innovadora.

Barcelona & Catalonia Startup Hub funcionarà com un nou punt de connexió de tots els agents de l’ecosistema start-up (inversors, acceleradores, mentors, incubadores, empreses i altres plataformes de finançament) i permetrà orientar de manera més efectiva les polítiques de suport al seu creixement. La plataforma recull el perfil de 1.086 start-up i dóna a conèixer quines han estat les últimes operacions d’inversió en start-ups catalanes.

Segons dades del Barcelona & Catalonia Startup Hub, les start-ups catalanes sumen prop de 10.000 treballadors a Catalunya, una facturació propera als 1.300 milions d’euros i e78% tenen menys de 6 anys de vida. Operen principalment en els sectors de software d’Internet i de mòbil, comerç electrònic, turisme i oci, big data i eHealth.

Més informació a:
http://startups.catalonia.com/

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades