23
novembre
2016


Comparteix a les xarxes

  • • A Londres va participar al Great British Business Show i al World Travel Market
  • • A Shenzen, el Sillicon Valley xinès, va estar present a la Hi Tech Fair Shenzen

Aquest mes de novembre Barcelona Catalonia ha estat present en diferents trobades i fires internacionals en països, com ara el Regne Unit i la Xina, cercant projectes d’inversió i estrenyent lligams econòmics.

D’una banda, Barcelona Catalonia va disposar d’un estand al pavelló internacional Going Global, en el marc de la fira d’emprenedors i de negocis Great British Business Show, que va tenir lloc entre el 17 i el 18 de novembre a Londres. Aquest certamen, un dels més importants del món, s’adreça al públic britànic i va representar una nova oportunitat de promocionar Barcelona i Catalunya a la capital britànica, explicant la seva proposta de negoci i les oportunitats d’inversió davant dels emprenedors i les start-ups, que la poden valorar fer-hi negocis a nivell internacional o mantenir una presència dins la Zona Euro.

D’altra banda, entre els dies 7 i 9 de novembre, Barcelona i Catalunya  es van promocionar al World Travel Market de Londres, la segona fira del sector més important d’Europa i una de les més rellevants del món. L’Ajuntament de Barcelona hi va participar de la mà de Turisme de Barcelona, amb un estand al pavelló de Catalunya, fent difusió de les polítiques de gestió del turisme de la ciutat.

Finalment, Barcelona Catalonia ha estat present com en els darrers anys a la fira tecnològica xinesa Hi Tech Fair Shenzen, que enguany ha arribat a la 17a edició. Durant aquest temps s’ha establert una relació fluida institucional i empresarial amb aquesta fira, que ha visitat Barcelona amb motiu de les fires tecnològiques que es fan a la ciutat (MWCSmart City i IOT).  L’objectiu de la presència a la fira, celebrada entre el 16 i el 21 de novembre, va ser presentar Barcelona i Catalunya com un entorn d’inversió i un hub en sectors com el mobile, el gaming o les smart technologiesShenzen és considerat el Sillicon Valley xinès.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades