07
desembre
2022


Comparteix a les xarxes

Per a començar, a partir de 2024 es licitarà un hotel en la Terminal 2, encara que fins a 2026 no es posarà fi a la construcció. També estan previstes 36 hectàrees de logística enfront de la T2 i en un temps, la promoció d’un hotel en la T1, a més d’oficines. Fins al moment, Aena no havia pogut dur a terme res del projecte per falta de consens polític.

Malgrat l’oposició a l’ampliació de l’aeroport, a Barcelona, els plans d’Aena són el desenvolupament de 151 hectàrees. D’altra banda, en l’Aeroport de Madrid-Barajas, Aena va adjudicar a P3, filial del fons sobirà de Singapur, el desenvolupament de 32 hectàrees per a usos logístics per uns 170 milions d’euros. El següent pas serà, per a finals del pròxim any afegir a la ciutat aeroportuària oficines i hotels.

Durant el primer semestre de 2025 està previst llançar el pol logístic en l’Aeroport de Costa del Sol-Màlaga i durant els sis primers mesos del 2026, el seu pol hoteler. I està previst al llarg del 2023 tancar els plans màster per a València i Sevilla.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades