18
juliol
2017


Comparteix a les xarxes

  • La xifra representa el doble de l’assolida l’any passat en el mateix període
  • El sector d’oficines s’ha emportat el major volum d’inversió, superant els 500 milions

El volum d’inversió immobiliària a l’àrea de Barcelona va arribar als 1.000 milions d’euros el primer semestre de 2017, xifra que representa el doble de l’assolida l’any passat en el mateix període, segons es desprèn de les dades fetes públiques recentment per les consultores immobiliàries CBRE i JLL.

Per sectors, el d’oficines s’ha emportat novament el major volum d’inversió, més d’un 50% del total, superant els 500 milions d’euros i triplicant la xifra de 2016. En aquest sentit, cal destacar algunes grans operacions amb immobles molt importants, com ara la torre Agbar (Merlin Properties, 140 milions), la seu catalana del Banco Popular (Hines, 90 milions), la torre Puig (Exea, 50 milions) i l’edifici Majorica (Emesa, 35 milions), a l’encreuament del passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal.

D’altra banda, el sector hoteler ha tancat també un semestre molt destacat, multiplicant per cinc la xifra d’inversions. Entre aquestes destaquen les vendes del Hilton Diagonal Mar (Axa, 80 milions) i del Silken Diagonal Mar (Benson Elliot, 80 milions). En total, el sector ha rebut inversions properes als 300 milions d’euros.

Cara al segon semestre les perspectives són molt positives i tot apunta a un manteniment de l’acceleració de les xifres d’inversió immobiliària, doncs la demanda segueix sent molt alta i la pressió compradora es manté, en bona part de la mà de l’inversor internacional, contribuint això a la bona marxa de tots els segments (oficines, centres comercials, hotels, industrial-logístic i residencial.

[20/07/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats