24
novembre
2017


Comparteix a les xarxes

  • Representa una de les operacions immobiliàries més grans de l’any a Barcelona
  • La demanda d’oficines se situa un 40% per sobre de la mitjana dels darrers 10 anys

Un dels majors fons d’inversió immobiliària del grup nord-americà Värde Partners, amb seu a Minneapolis, ha comprat recentment un solar de 13.000 m2 al districte de la innovació 22@ de Barcelona per construir-hi 52.000 m2 de sostre per a oficines, el projecte Helix. L’operació, gestionada per CBRE, comporta un desemborsament de 50 milions d’euros i representa d’una de les operacions immobiliàries més grans de l’any a Barcelona, doncs el projecte de promoció suposarà una inversió de 70 milions d’euros més.

Värde Partners ja desenvolupa altres projectes a Barcelona després de comprar al seu moment la promotora Via Celere, que tenia en marxa diferents projectes a la capital catalana, com el de Magòria, a la Gran Via de les Corts Catalanes –districte de Sants-Montjuïc-, o al carrer Aragó.

Amb oficines principals a Minneapolis, Londres i Singapur, Värde Partners es un fons que mou actius per un valor superior als 10.000 milions de dòlars a nivell global, invertint en mercats de tot el món a través d’altres oficines secundàries a Barcelona, Dublín, Luxemburg, Madrid, Milà, Nova York, Sydney i Tòquio.

Cal destacar en aquest sentit que la demanda d’espais d’oficines es va situar al primer semestre d’enguany un 40% per sobre de la mitjana dels darrers 10 anys, i que es van contractar a Barcelona 208.000 m2 d’oficines, xifra que va representar un 39% més que la registrada l’any passat en el mateix període. Són dades que apareixen en el darrer informe Marketbeat Oficines, de la consultora immobiliària Cushman & Wakefield.

[23/11/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades