03
març
2022


Comparteix a les xarxes

L’empresa de coworking Utopicus, obrirà aquest pròxim març un nou espai d’oficines flexibles del grup Colonial, en un edifici recentment reformat de la Diagonal. Segons explica la signatura, el disseny té com a objectiu de fomentar connexions més fortes, eficients i duradores, tant amb les persones com amb els projectes i amb l’entorn”.

Les oficines disposaran d’espai per a 117 llocs de treball, sales de reunions, espais per a esdeveniments, cabines de videotrucades, una cantina i places d’aparcament, a més d’una terrassa de 400 m² per a ús exclusiu.

OFICINA UTOPICUS | UTOPICUS

La tecnologia és un dels punts forts de l’espai, els equips i sistemes s’adapten a les necessitats de les empreses i els nous formats de treball. D’altra banda, la sostenibilitat és un dels pilars fonamentals en la renovació de l’edifici.

“Utopicus Diagonal neix per a donar resposta a les noves maneres de treballar i a les noves maneres de relacionar-nos en l’oficina. L’opció perfecta perquè les empreses ho utilitzin com a punt de trobada per a fomentar la connexió entre els seus professionals en una situació com l’actual, on la majoria es troben deslocalitzats”, declara Albert Alcober, CEO d’Utopicus.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades