29
juny
2015


Comparteix a les xarxes

  • Cinc universitats i una escola de negocis situats al Top 50 mundial en estudis concrets.
  • El QS World University Ranking està elaborat per milers d’experts internacionals.

Un total de sis centres universitaris catalans figuren entre els 50 millors del món, segons l’últim QS World University Ranking publicat recentment, que analitza 36 títols universitaris d’arreu del món en funció de la influència, la reputació, el grau d’internacionalització, els ingressos per recerca i la transferència al sector productiu, entre d’altres qüestions a mesurar. Es tracta de cincuniversitats i una escola de negocis.

La Universitat Politècnica de Catalunya és la millor col·locada, ocupant el lloc 22è gràcies a Arquitectura i Construcció Ambiental. La Universitat Autònoma de Barcelona, amb Veterinària, i la Universitat Pompeu Fabra, amb Economia i Econometria la segueixen, ocupant la 23a posició.

Entre les millors 50 facultats es troba també l’escola de negocis ESADE Business School i la Universitat Ramón Llull, per Administració d’empreses, en el lloc 29 i la Universitat Politècnica de Catalunya, per Enginyeria Civil en la 39a posició. Finalment, la Universitat de Barcelona, per Filosofia, se situa en el lloc 48 del rànquing.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades